Therapeutische massages zijn er om problemen op te lossen. Als je chronische pijn ervaart die niet veroorzaakt wordt door een specifieke medische conditie dan is de kans groot dat de oorzaak te vinden is in je spieren.                                                                                    

Zwangerschapsmassage 90min - Boek hier

Een ontspannende massage voor aanstaande mama’s. De massage wordt uitgevoerd in zijlig met ondersteunend lichaamskussen. 

€95

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage 60min - Boek hier 

Massage op de meridianen om de stroming van de Qi te bevorderen en blokkades op te heffen. Biedt verlichting bij diverse klachten zoals hoofdpijn, nekstijfheid, duizeligheid, neusverstopping, verkoudheid, schouderpijn. 

Wordt uitgevoerd boven op de kledij en zonder olie.

€65

Sliding Cupping - Boek hier

Bij Sliding Cupping wordt gebruik gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen. Door de cup over de huid te laten glijden, worden verklevingen en onderhuids littekenweefsel aangepakt zodat er een betere doorbloeding van het spierweefsel wordt verkregen en er ruimte komt in de spier zodat deze weer beter kan functioneren. Het cuppen wordt ingezet bij tal van aandoeningen zoals nek- en schouderproblemen, rugpijn, elleboogproblemen,...

€50

Indiase Hoofdmassage 45min - Boek hier 

Indiase hoofdmassage is gebaseerd op een oud Ayurvedisch genezingssysteem dat al meer dan 1000 jaar in India wordt beoefend. De massage wordt zittend uitgevoerd en verlicht spanningshoofdpijn, vermoeide ogen, pijnlijke schouders en een stijve nek waardoor u zich kalm en ontspannen voelt.

€50

Hot Stone Massage 70 min - Boek hier              

Vorm van massage waarbij gladde, platte stenen op sleutelposities van het lichaam worden gelegd. Andere stenen in de hand worden gebruikt om de spieren te masseren.

€85

Herbalanceringsmassage 70min - Boek hier            

Herbalanceringsmassage is een methode om zieke personen, zowel kinderen als volwassenen, lichamelijk en psychisch bij te staan en hen een gevoel van rust en balans te schenken. Ze harmoniseert en bevordert het algemeen welbevinden en heft spanning op in het lichaam na alle medische behandelingen (oa. operaties, chemobehandelingen en/of bestralingen,...)

Dit is geen standaardbehandeling en de techniek zal steeds op de zorgvrager afgestemd worden en kan ook op verplaatsing uitgevoerd worden.

Wenst u meer info? Stuur me gerust een mailtje of een berichtje

€65

Relaxatiemassage 90min - Boek hier

Ontspannende massage met olie van verschillende technieken op het ganse lichaam, inclusief hoofdmassage 

€95

Relaxatiemassage 60min - Boek hier                                         

Massage met olie, aangepaste druk, lange strijkingen en circulaire bewegingen van voor- en achterzijde van het lichaam

€65

Relaxatiemassage 45min - Boek hier              

Massage met olie achterzijde lichaam

€50

Voetreflexologie  45min - Boek hier

Voetreflexologie is een therapie die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in zones die corresponderen met delen in het lichaam en stelt dat de massages van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt.

Daarnaast heeft voetreflexologie een sterk ontspannend vermogen en een vitaliserend en opbouwend effect op het lichaam.

€50

Kindermassage - Boek hier

Het uitvoeren van een kindermassage gebeurt op een speelse en kindvriendelijke manier zodat ieder kind zich steeds veilig, ontspannen en geaccepteerd voelt. In het begin kan een massage even wennen zijn voor kinderen, maar daarna hebben ze de smaak vaak snel te pakken! Na een massage voelen ze zich namelijk beter in hun vel, slapen ze beter en we zien dat zelfs de meest drukke en speelse kinderen écht tot rust komen tijdens een massage.

Om het kind vertrouwd te maken met het krijgen van een massage, worden de eerste massages steeds uitgevoerd op de kledij. Ook de duur van de massage wordt bewust beperkt gehouden tot een twintigtal minuutjes en gebeurt steeds in het bijzijn van één van de ouders.

Kinderen met aandachtstoornissen zoals ADHD of hooggevoeligheid kunnen dankzij een kindermassage in een natuurlijk evenwicht gebracht worden waardoor zij rustiger worden. Maar aanraking zorgt ook voor verhoogde concentratie, minder angst en stress en helpt bij slaapproblemen.

€20

Stoelmassage - 25 min - Boek hier

Massage zonder olie, met kleren op een aangepaste ergonomische stoel

€30

nieuwe massagetechnieken zullen op regelmatige basis toegevoegd worden, blijf ons dus volgen!